Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprü Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Üzümlü Belediyesi'nin girişimleriyle ilçede ihtiyaç karşılamayan köprüler DSİ tarafından yenilenmesi devam ediyor. Üzümlü İlçesi Cimin Deresi üzerinde bulunan ve günümüz şartlarında ihtiyaca cevap vermeyip yetersiz kalan köprüler, Üzümlü Belediyesi'nin talepleri doğrultusunda DSİ tarafından yenileniyor. İlk olarak geçtiğimiz yıl Çay Mahallesinde bulunan köprünün yıkılıp yeniden yapılmasıyla başlayan çalışmalar bu yılda sağlık ocağı köprüsü olarak bilinen köprüde devam ediyor. İki aracın zor geçtiği ve araç geçtiği esnada yayaların sıkıntı yaşadığı köprü yapılan çalışma ile yıkıldı. DSİ tarafından yeni yapılacak köprü 11,5 metre genişliğinde olup yaklaşık 200 Bin TL'ye mal olacak.

        "YENİ KÖPRÜLER HAYIRLI OLSUN"

        Köprü çalışmalarını yerinde inceleyen Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Üzümlü'de yetersiz kalan köprüleri yenilediklerini belirterek "Yıllar önce ilçemizin şartlarına göre yapılan köprüler hem araç hem de insanların ihtiyaçlarına cevap vermiyordu. O dönemlerde ilçemizin yollarına göre yapılan köprüler günümüz şartlarında küçük kalıp üzerinden araç geçtiği esnada yayalara zorluk yaşatıyordu. Göreve geldikten sonra yaptığımız tespitler sonunda DSİ ile yaptığımız görüşmeler sonunda geçtiğimiz yıl ilk köprüyü yenilemiştik. Bu yılda ikinci köprüyü yeniliyoruz. Yenilenen köprüler eskilerin en az üç misli daha büyük olup hem güvenli hem de yaya ve araçlar için ulaşımda rahatlık sağlamaktadır. Yeni köprülerimiz ilçemize şimdiden hayırlı olsun." dedi.

        (FG-AT-Y)

        06.09.2016 10:33:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa