Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan yaz spor okulları bin 100 öğrenciyi mezun etti

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ilköğretim çağındaki çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunarak yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okulları sona erdi.

        Hafta içi ikişer gün gruplar halinde futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme gibi 5 farklı branşta eğitim görerek mezun olan bin 100 öğrencinin tüm ekipman ve malzemeleri Serdivan Belediyesi tarafından karşılanırken, tüm öğrencilere spor çantası, şort ve tişört hediye edildi. Yaklaşık 8 hafta süreyle 7-12 yaş arası öğrencilerin ücretsiz olarak yararlandığı Yaz Spor Okulları'nda çocuklar, uzman eğitmenler ve profesyonel antrenörler gözetiminde eğlenceli bir şekilde spor yaparken, ilgi duydukları branşlar hakkında öğrenilmesi gereken tüm konularda da bilgilendirildi. Yaz Spor Okulları'nda 6 Futbol, 3 Basketbol, 8 yüzme, 2 voleybol ve 2 tenis antrenörü görev alırken, futbolda Serdivanspor altyapısına seçilen 43 öğrencinin Serdivanspor ile kış döneminde de antremanlara katılacağı öğrenildi.

        Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, her yıl ilginin daha fazla olduğu Yaz Spor Okulları'nın bu sene de verimli bir şekilde geçtiği belirtilirken, gelecek yıllarda daha fazla branşta daha yüksek katılımın hedeflendiği bildirildi.

        (RŞ-AY)

        06.09.2016 10:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa