Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Gaziantep'te Eylül ayında doğan çocuklara özel yaş günü

        - Eylül çocukları doğum günlerini kutladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Forum Gaziantep Çocuk Kulübü tarafından organize edilen doğum günü partileri, Karaokeden maskot konserlerine birçok eğlenceli etkinlik, miniklere unutulmaz bir doğum günü yaşattı.

        Forum Gaziantep, her ayın ilk haftasının pazar gününde çocuklara özel doğum günü partileri düzenlemeye devam ediyor. Eylül doğumlu çocuklar, 4 Eylül Pazar günü yaş günlerini Forum Gaziantep'te arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

        Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün özel yaş günü kutlamasında minikler interaktif yarışmalarla hünerlerini sergiledi. Mini maskot konseri ve karaoke ile eğlenceli dakikalar geçirdi. Parti sonunda minikler pasta kesimi ve kurabiye dağıtımı ile en tatlı doğum günlerini yaşadı.

        Minik ziyaretçilerini eğlendirmek, yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmelerine destek olmak isteyen Forum Gaziantep, her Pazar günü farklı etkinlikler düzenleniyor. Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikler saat 15.00 - 18.00 arasında gerçekleştirilirken, etkinliklere katılım ise ücretsiz oluyor.

        (LO-SD-Y)

        06.09.2016 10:07:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa