Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu heyetinden Vali Güvençer'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Aykut Yeniçağ

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kaymakam Uğur Turan ile birlikte Vali Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek, Vali Güvençer'i Turgutlu'nun ev sahipliği yapacağı A Milli Erkekler Voleybol Avrupa Şampiyonası 2. Etap karşılaşmalarına davet etti.

        Kaymakam Uğur Turan ve Belediye Başkanı Turgay Şirin'in ziyaretine İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, Turgutlu İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ufuk Özlem, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Sökmen ve Seramiksan Spor Kulübü Başkanı Bülent Erkul eşlik etti. Başkan Şirin ve Kaymakam Turan, 15-16-17 Eylül tarihleri arasında Turgutlu'da düzenlenecek olan Türkiye, Belarus, Avusturya ve Hollanda ekiplerinin yer alacağı A Milli Voleybol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacaklarını belirterek, müsabakalar hakkında Vali Güvençer'e bilgi verdi. Vali Güvençer de Seramiksan gibi ülke çapında başarılar elde eden voleybol takımına sahip ilçenin spor anlamında adının duyurulmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, A Milli Voleybol Takımı'nın Turgutlu'da sahne almasının ilçe adına önemli bir şans olduğunu söyledi. Davetleri dolayısıyka konuklarına teşekkür eden Vali Güvençer, programları dahilinde karşılaşmalara katılabileceğini belirtti. Ziyaret sonunda Kaymakam Turan ve Başkan Şirin tarafından Vali Güvençer'e Ay-yıldızlı forma hediye edildi.

        (AY-Y)

        05.09.2016 19:07:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa