Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağ Sulama Birliği'nde Engin Edik güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli'de Sağ Sahil Sulama Birliği seçimlerinde mevcut başkan Engin Edik, ikinci kez seçildi.

        Salihli Sağ Sahil Sulama Birliği'nde, delege seçimlerinin ardından başkanlık seçimi de gerçekleştirildi. Akhisar yolu Karapınar mevkiinde bulunan birliğin şantiyesinde gerçekleştirilen seçimlerde başkanlık için Engin Edik ve Veli Uysal yarıştı. Divan Başkanlığını Şahin Kale'nin yaptığı seçimlerde 27 oy alan Engin Edik, birlik başkanlığına ikinci kez seçilerek güven tazelerken, diğer aday Veli Uysal ise 14 oy aldı.

        Engin Edik Başkanlığı'ndaki Sağ Sahil Sula Birliği yönetimi Kamil Uysal, Hüseyin Namık Kavas, Muammer Gökçe ve Zarif Dinç'ten oluşurken, Denetim Kurulu ise Mehmet Us, Nedim Karapınar ve Tahir Ünlükoç'tan oluştu.

        Birlik Başkanı Engin Edik, seçimlerde destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, en iyi hizmeti sunmak için, el birliği ile gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

        (BA-AY-Y)

        05.09.2016 18:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa