Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılmaz'dan 'Yatırım paketi' değerlendirmesi

        - Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tanzer Polat Yılmaz:

        - "Atılan her adım bizim için değerlidir"

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı "Doğu ve Güneydoğu Yatırım ve Destek Hamlesi" programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tanzer Polat Yılmaz, atılan her adımın kendileri için değerli olduğunu vurguladı.

        Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Bilindiği üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın, Diyarbakır'ı ziyaretleri çerçevesinde, 'Doğu ve Güneydoğu Yatırım ve Destek Hamlesi', kamuoyuna bizzat kendileri tarafından tanıtılmıştır. Bölgede faaliyet gösteren ve bölgenin gerçeklerinden en fazla etkilenen kesimlerden biri olan iş adamlarından kurulu bir sivil toplum kuruluşu olarak, yapılan her çalışma, ekonomiye sağlanan her destek, atılan her adım, bizim için değerlidir ve bu topraklardaki tabirle başımızın üzerindedir. Ancak, bu bölgenin en büyük talihsizliği, iyi niyetli çalışmaların, 2016 yılında Mardin'de açıklanan ekonomik ve sosyal paket gibi, siyasi gelişmelerden olumsuz şekilde etkilenmesi ve kesintiye uğramasıdır. Arzu ettiğimiz odur ki bu heyecan verici destek paketi, sağlanacak huzur ortamıyla birlikte kendine uygulama atmosferi bulabilsin, bölge adına pozitif neticeler verebilsin. Özellikle, üretim ve istihdama yönelik tedbirleriyle önemsediğimiz ve konuya olan ilgi ve duyarlılığımız sebebiyle uygulama sürecinde sivil toplum katkısını sunmaktan mutluluk duyacağımız bu hamlenin, özelde ilimiz ve bölgemiz, genel olarak da tüm ülkemiz için hayırlı neticeler vermesini temenni ediyor, saygılar sunuyoruz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        05.09.2016 18:09:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa