Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık için pedal çevirdiler

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesindeki bisikletçiler Ege Bölgesi'nin kuş cenneti olarak bilinen Gölmarmara Gölü'ne bisiklet turu düzenledi. Düzenlenen etkinliğe 14 yaşından 40 yaşına kadar amatör bisikletçiler katıldı.

        Salihli'den başlayan bisiklet turu, Tekelioğlu Mahallesindeki bisiklet sever bir ailenin verdiği köy kahvaltısı ile devam etti. Organik köy kahvaltısının ardından daha sonra doğal alüvyal set gölü olan Gölmarmara Gölü'ne geçen bisiklet severler burada göl ve gölde yaşayan canlılar hakkında bilgiler aldı. Gölde yaşayan kuşları inceleme fırsatı bulan bisiklet severler aynı güzergahı kullanarak Salihli'ye geri döndü.

        Bisiklet severler, şehrin gürültüsü ve stresinden kurtulmak ve daha sağlıklı olmak için herkesi bisiklet binmeye davet etti.

        (BA-SC)

        05.09.2016 17:09:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa