Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yatırım paketi Adıyamanlıları sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi Paketi Adıyamanlıları sevindirdi.

        Terörden zarar gören 7 bölgeye 10 milyar yatırım yapılacağını duyuran Başbakan Binali Yıldırım, 4 yılda 60 milyar lira kamu, 80 milyar lira özel olmak üzere toplamda 140 milyar yatırım yapılacağını ve bölgede ciddi istihdamlar oluşturulacağını açıklamıştı. 23 ilde 67 bin konut yapılacağının müjdesini de veren Başbakan Yıldırım'ın yatırım destek paketi müjdesi Adıyamanlıları mutlu etti. Hükumetin ülke için halk için canla ve başla çalıştığını dile getiren vatandaşlar, " Başbakanımızın müjdelediği yatırım paketi bizleri oldukça memnun etti. Hükumetimiz elinden geleni yapıyor. Allah kendilerinden razı olsun. Bundan daha güzel bir müjde bundan daha güzel bir çalışma olamaz. Bu yatırım müjdesi bizleri doyasıya memnun etti. Bizler diliyoruz ki bu terör belasından da kısa bir süre içerisinde kurtuluruz. Ülkede barış, huzur, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin biran önce sağlanmasını diliyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve emeği geçen herkese yatırım paketinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        05.09.2016 16:43:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa