Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi'den altın madalya

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Spor Kulübü'nün milli sporcusu Selcan Tanrıverdi, İrlanda'nın Dublin kentinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'ndan altın madalya ile döndü.

        27 Ağustos - 03 Eylül 2016 tarihleri arasında İrlanda'nın Dublin kentinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Selcan Tanrıverdi rakipleri karşısında üstünlük sağlayarak altın madalyayı almaya hak kazandı. Selcan Tanrıverdi'nin de aralarında bulunduğu Milliler, takım halinde İrlanda'nın Dublin kentinden 13 altın, 13 gümüş ve 15 bronz madalya ile döndü.

        Başkan Toru'dan tebrik

        Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyesporlu sporcuların kendilerini gururlandırdığını ifade ederken, "Sporcularımızın hem kulüp, hem de milli takım bazında elde ettikleri başarılar bizleri mutlu ediyor. Meram Belediyesporlu sporcumuz Selcan Tanrıverdi, ülkemizi Dublin'de en iyi şekilde temsil ederek altın madalya ile dönmeyi başardı. Sporcumuzu, hocalarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Meram Belediyesi olarak spora ve sporcuya katkımız daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek" şeklinde konuştu.

        (İHA-İP-Y)

        05.09.2016 16:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa