Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlerden Özyavuz'a teşekkür ziyareti

        (Fotoğraflı)

        İsa Akkurt

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Çiçek Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenler, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'u makamında ziyaret etti.

        Eğitime verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, öğretmenlerin de takdirini aldı. Çiçek Ortaokuluna yaptığı katkılardan dolayı Özyavuz'u makamında ziyaret eden okul müdürü Ramazan Avan, öğretmenlerden Meltem Ayyıldız, Hatice Karadağ, Osman Gider, Ebru Avan, Veysel Ayyıldız ve mahalle muhtarı Mehmet Çiçek ilçede eğitim seviyesinin yükseltilebilmesi için Özyavuz'dan yeni taleplerde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise "Harran ilçemizde eğitim ve öğretime çok önem vermekteyiz. Yapmış olduğumuz çalışmalarımız ve desteklerimiz hız kesmeden devam edecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (BRN-Y)

        05.09.2016 16:36:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa