Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'den borcu olanlara yapılandırma

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulundu.

        Haliliye Belediye tarafından yapılan açıklamada, resmi gazetede yeni yayınlanan yasaya göre yapılandırılacak bazı bazı borçların peşin veya 6 aydan 36 aya kadar taksitlendirme yapabileceği belirtildi. Gecikme faizi ile gecikme zammının da alınmayacağı vurgulanan yapılanma için vatandaşların Haliliye Belediyesi merkez binası içinde bulunan vezneye veya Ahmet Bahçıvan İş Merkezi altında yer alan ikinci vezneye başvurmalarının yeterli olduğu açıklandı. Eylül ayı itibariyle başlayan ve 31 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek olan borç yapılandırma hakkı, son olarak 30 Haziran 2016 tarihli borçlar ile bu tarih öncesine ait birikmiş borçları kapsadığı kaydedildi

        Belediye yetkilileri, her bir taksitin iki ayda bir ödeme kolaylığı getirildiğini de hatırlatırken, borçlarını ödemek isteyenlerin yapılandırmayı kaçırmamaları gerektiği ifade edildi.

        (SD-Y)

        05.09.2016 16:29:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa