Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göksel: "Terör örgütleri emellerine ulaşamayacak"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, vatan hainlerinin Türkiye üzerindeki emellerinin asla başarıya ulaşamayacağını söyledi.

        Muharrem Göksel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Terör örgütlerinin Türkiye üzerinde planladıkları hain emellerin başarıya ulaşamayacağını belirten Göksel, terör örgütü PKK ile yaşanan çatışmalarda şehit olan güvenlik güçlerine de Allah'tan rahmet diledi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da söylediği gibi, terörle mücadele konusunda asla geri adım atılmayacağını vurgulayan Göksel, "15 Temmuz'da yaşananlar ve daha önce yaşanan darbeler ülkemizdeki kara lekelerdir. 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişimi, hiçbir darbe girişimi kadar kanlı değildi. Milletine, Meclisi'ne, Cumhurbaşkanına, Başbakanına, TRT'sine, TÜRKSAT'ına, ne kadar milli kurumu varsa, hepsine saldırıya geçen terör örgütüyle karşı karşıya kaldık. Bu terör örgütüyle hareket eden diğer örgütleri de var. PKK'nın da en az FETÖ kadar tehlikeli olduğunu çok net bütün dünyaya haykırıyoruz. PKK eşittir, FETÖ eşittir, DAİŞ. Hiçbirinin birinden farkı yoktur. Biz Türkiye olarak bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Eski Türkiye'ye bir daha dönmeyeceğiz. Tam aksine daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz. Aldığımız nefesi bizlere zehir eden menfur terör örgütleri bilsinler ki, bizler bir öleceğiz bin dirileceğiz. Kurşunları bombaları bizleri yıldırmayacak. Bu ülke bölünmeyecek. Hainlikleri başarıya asla ulaşmayacak. Ülkemizin doğusunda PKK ile devam eden operasyonlar var. Bu operasyonlarda maalesef ki şehitler veriyoruz. Kayıplarımız, bizlerin canını yakmaktadır. Terörle mücadele için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        05.09.2016 16:27:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa