Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'de elektrik kesintisi

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'de bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

        Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ)'den yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Eylül Cuma günü sabah 05.30- 0630 ile akşam 17.00- 18.00 saatleri arasında Çanakkale Merkeze Bağlı; Karacaören Köyü, Esenler Mahallesi İsmetpaşa Mahallesi, OSB İçme Suyu Tesisi, Belediye Arıtma Tesisi ve Terfi İstasyonu, UNTAŞ A. Ş., Kale Gıda, Tüvtürk, Emek İnşaat, Ticaret Borsası, Trutaş AŞ., Çalışkanlar Beton, Yarı Açık Ceza İnfaz Kurumu, Küçük Sanayi Sitesi ve hurdacılar bölgesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Yetkililer, elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için vatandaşların gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıda bulundu.

        (UYC-GD)

        05.09.2016 16:13:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa