Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Gaziantep'te Crazy Ball ile eğlence

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in gözde eğlence ve alışveriş merkezi Forum Gaziantep, geçtiğimiz aylarda düzenlediği Crazy Ball Yarışması'nı yoğun talep üzerine tekrar düzenledi.

        Gaziantep'in eğlence ve alışveriş merkezi Forum Gaziantep, Gazianteplilerden gelen yoğun istek üzerine eğlenceli Crazy Ball Yarışması'nı tekrarladı. 31 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde düzenlenen yarışmaya yine büyük ilgi vardı.

        Tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin fiş veya faturalarını ibraz ederek katıldığı etkinlikte katılımcılar, kurulan parkurda tablet cihazlarla yönettikleri topu çıkış noktasına en kısa sürede götürmeye çalıştı. Zorlu parkurda heyecan dolu dakikalar geçiren yarışmacılar, çıkış noktasına topu götürebilmek için hünerlerini sergiledi. Her gün sonunda süreye göre en iyi performans sergileyen üç ziyaretçi birbirinden güzel hediyeler kazandı.

        Forum Gaziantep, keyifli ve eğlenceli etkinliklerine devam edecek.

        (BRN-Y)

        05.09.2016 16:13:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa