Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de futbol heyecanı Giray Bulak ve Oğuz Çetin ile başlıyor

        - Söke Belediyesi Halı Saha Turnuvasının Bu Yıl 10.Su Yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Belediyesi'nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Halı Saha Turnuvası'nın bu yıl 10.Su gerçekleştirilecek.

        Söke Belediyesi 10. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın açılış kokteyline Türkiye'nin efsane spor adamları Giray Bulak ve Oğuz Çetin de katılacak. Açılış kokteylinin ardından turnuva heyecanı ilçe protokolünün açılış maçıyla start alacak. Açılış Kokteyli turnuvanın yapılacak Yenikent Halı Saha'da 6 Eylül Salı günü saat 19.00'da gerçekleşecek.

        Söke Yenikent Halı Saha'da yaşanacak halı saha futbol turnuvasına bu yıl yine iki grupta toplam 16 takım katılıyor. Söktaş, Kahveciler Odası, Baro, iş Bankası, Söke Un, Savuca Mahallesi, Eğitim-Sen ve Karadenizliler Derneği 'A Grubu'nda; Söke Belediyesi, Bakkallar Odası, Elektrikçiler Odası, Kuşadası Belediyesi, Sibaş, Ağaçlı Mahallesi, Kızılay ve Sökespor Veteranlar ise B Grubunda mücadele edecek.

        Turnuvanın ilk akşam maçlarında; 19.00-20.00 Söke Belediyesi-Kuşadası Belediyesi, 20.00-21.00 Karadenizliler Derneği-Savuca Mahallesi ve 21.00-22.00 Söktaş-İş Bankası Takımları karşı karşıya gelecek. Turnuva 28 Ekim'de oynanacak olan final maçları ile sona erecek.

        (LT-MB-S)

        05.09.2016 15:38:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa