Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da öğretmenlere hizmet içi eğitim semineri

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uygulanmakta olan, 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB Projesi kapsamında, okulda görev yapan 62 öğretmene 'Sınıf Yönetimi' semineri verildi.

        Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Rehber Öğretmeni Psikolojik Danışman Erdoğan Tanrıverdi tarafından 5 gün boyunca 30 saat hizmet içi semineri öğretmenlere verilecek. Semineri tertipleyen Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatma Altuntaş yaptığı açıklamada, " 'Okulumuz Öğretmenlerine Hizmet içi Eğitim Vermek' başlıklı faaliyetimizi 5-9 Eylül tarihleri arasında okulumuz konferans salonunda gerçekleştiriyoruz. Projedeki hedefimiz 32 tane öğretmene bu semineri vermekti. Ancak şu an seminer katılımcı sayısı 62'yi buldu. Bu bizim için önemli bir rakam. Bundan şunu anlıyoruz ki öğretmenlerimiz bu seminerlere çok istekli katılıyorlar. Biz bu seminerler sonrası, katılımcılara hem katılım belgesi hem de Proje Ortağımız Halk Eğitim kanalıyla hizmet içi eğitim sertifikası veriyoruz. Bugün başlayan seminerimiz 5 gün boyunca devam edecek" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        05.09.2016 15:13:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa