Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihlili olmanın kitabı çıktı

        - Araştırmacı Yazar Ahmet Otman'ın 38. kitabı olan 'Salihlili olmak' yayınlandı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde Araştırmacı-Yazar-Şair Ahmet Otman'ın 38'inci kitabı olan 'Salihlili Olmak' Kİtabı yayınlandı. Kitabının tanıtım ve imza gününde sevenleri, dostları, ailesi ve Sanat Dostları grubundaki şair-yazar arkadaşları Otman'ı yalnız bırakmadı.

        Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım ve imza töreninde konuşan Otman, "Bugün burada Salihlili Olmak'ın imza ve tanıtım günündeyiz. Daha önce bana sormuşlardı 'Neden Salihlili Olmak?' diye 'Herkes Salihlili olamaz da ondan' demiştim. Bugün burada görüyoruz ki Salihlili Olmak kitabımızı 30 kişi ile tanıttık. Tanıtım ve imza gününe katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum" dedi.

        Kitabında 219 Salihlili olan kişiye yer verdiğine vurgu yapan Otman, "Bu araştırmayı yaparken, dost düşman ayırmadık, kimsenin siyasi düşüncesi nedir diye sormadık. Çünkü onların başarısı bizler için önemliydi ve olması gerekende buydu.Bu kitabın Salihliye katkısı, getirisi nedir diye soruldu. Direk Salihliye katkısı olmaya bilir ama kesinlikle Salihlililere katkısı büyük olacaktır." dedi.

        Otman, "Bu kitapta aklınıza gelmeyen birçok Salihliliyi bulacaksınız. Bir Salihlili olarak onlarla gurur duyuyorum. O insanları tanımaktan mutluyum. Onlarda Salihlili olmaktan mutlular. Bu günümüzde bizleri yalınız bırakmadınız, katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

        Salihlili Olmak isimli kitabın tanıtım ve imza günü düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

        (BA-SC)

        05.09.2016 14:49:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa