Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez bayrama hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi, ilçede Kurban Bayramı öncesinde temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

        Rutin olarak yapılan temizlik çalışmalarını sıklaştıran Körfez Belediyesi Temizlik ekipleri, Kurban Bayramı'nda da yoğun bir şekilde mesai yapacak. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Körfez Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, bayram mesaisine erkenden başladı. Haftanın yedi günü yirmi dört saat çalışmalarını yürüten temizlik işleri ekipleri rutin çalışmalara ek olarak daha fazla ekiple Körfez'i bayrama hazırlıyor.

        Körfez Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin rutin olarak sürdürdüğü temizliğe ek olarak başlatılan bayram temizliği kapsamında, ilçedeki sokaklar tanker ve yol yıkama aracı eşliğinde sabunlu sularla yıkanıyor. Sokaklardaki çöp konteynerleri yıkanıyor, dezenfekte ediliyor ve onarılıyor. Boş arsalarda ise mıntıka temizliği yapılıyor. Körfez Belediyesi zabıta ekipleri de bayram öncesinde denetimlerini sağlıksız gıda satışı gerçekleştiren seyyar satıcılar ile daha çok unlu ve şekerli gıda üretimi yapan esnaf üzerinde yoğunlaştırdı.

        Öte yandan Körfez Belediyesi, bayram süresince tüm birimleri ile görev başında olacak. Körfez Belediyesi 500 00 50 çağrı merkezi, bayramda 7/24 çalışarak, Körfezliler'in dilek, talep ve isteklerini almaya devam edecek.

        (GY-Y)

        05.09.2016 14:43:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa