Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akar'dan 'yatırım paketi' değerlendirmesi

        - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar:

        - "Paket, bölgede ve Diyarbakır'da ciddi bir dönüşüm sağlayacaktır"

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün açıkladığı "Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi Tanıtım Programı"nın bölgede ve Diyarbakır'da ciddi bir değişim ve dönüşüm sağlayacağını kaydetti.

        Akar, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi istihdama dayalı sanayiyi de tetikleyecektir. Başbakanımız tarafından açıklanan destek hamlesi, diğer başlıkları sosyal gelişmenin güçlendirilmesi, şehirlerde yaşana bilirliğin arttırılması, altyapının geliştirilmesi ve kurumsal kapasitenin artırılmasını içermektedir. Enerji, baraj ve tarımsal sulamaya yönelik çalışmalarla bölgenin sosyo-ekonomik olarak geri kalmışlığını ortadan kaldıracaktır. Açıklanan hamleyi genel anlamda iyi niyetli bir adım olarak görüyoruz, bölge insanına daha fazla fayda sağlamaya yönelik bir adım olarak değerlendiriyoruz" dedi.

        AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana siyasi görüş ırk ve dil ayırt etmeden 79 milyona hizmet ettiğini dile getiren Akar, "Bundan sonra da hizmet etmeye devam edecektir. AK Parti hizmet partisidir. Açıklanan hamle bölgede ve Diyarbakır'da halkın refah seviye arttıracaktır. Bununla istihdam kapısı sonuna kadar açılacak" diye konuştu.

        (İHA-MP-Y)

        05.09.2016 14:32:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa