Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nda Sınav Heyecanı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nda sınav heyecanı yaşandı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nda 2016-2017 eğitim ve öğretim dönemi için sınav düzenlendi. Toplam 380 öğrenci ve sanatçı konservatuvara girebilmek için birbiri ile yarıştı. Türk Halk Müziği (THM), Türk Sanat Müziği (TSM), Türk Halk Oyunları Bölümleri ve Enstrüman Bölümleri'ne 165 öğrenci adayı, TSM, THM İcra Heyetleri ve Çok Sesli Koro'lara 215 sanatçı başvurdu. Bölümünde uzman öğretmenlerin jüriliğinde gerçekleşen sınavlarda öğrenci adayları jüriyi etkilemek için ter döktü.

        Dersler ekim'de başlıyor

        Birçok kategoride eğitim veren İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nda 7-10 Eylül tarihlerinde sınav sonuçları ilan edilecek. Sınavını başarıyla geçen öğrenci adayları ve sanatçılar Ekim ayının ilk haftasında eğitime başlayacak. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Kerem Önal, "Yoğun bir başvuru ve sınav süreci atlattık. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı olarak yeni bir eğitim-öğretim yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.09.2016 14:29:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa