Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Matdereliler çalışmalardan memnun

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Ahmetli'nin Matdere Mahallesinin eski altyapısını yeniledi. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mahallede vatandaşlar ile bir araya geldi.

        Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yapmış olduğu yatırımlarla vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ahmetli'nin Matdere Mahallesinde 3 bin 850 metre içme suyu, 3 bin 170 metre de kanalizasyon hattını vatandaşların hizmetine kazandırdı. Altyapının yenilenmesinin ardından mahallenin yolları kilit parke ile döşendi. Yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinin yıllardır yaşamış oldukları sıkıntıları ortadan kaldırdı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar hakkında memnuniyetlerini dile getirdi.

        Matdere Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan, "Çalışmalardan memnunuz. Cengiz Başkanım sağ olsun, çok yardımcı oldu bize. Altyapıyı, eski borularımızı değiştirdiler. Kendisinden çok memnunuz" derken, Şaban Karaaslan isimli mahalle sakini de duygularını şöyle dile getirdi:

        "Çalışmalar çok iyi. Mezarlıklarımız tertemiz. Evvelden giremezdik. Sokaklarımıza bak maşallah tertemiz. Allah razı olsun. Her tuttuğu altın olsun. Allah bin kere razı olsun. Tertemiz evimize giriyoruz, çıkıyoruz. Helal olsun Başkanımıza, can kurban Başkanımıza can kurban."

        Sevda Güler isimli vatandaş, "Yapılan çalışmalardan dolayı memnunuz. Yolumuz güzel oldu. Allah razı olsun." ifadelerini kullanırken, Havva Can isimli mahalle sakini, "Çok mutluyuz. Başkanım bizleri çok önemsiyor. Her şeyi yeniledi." dedi.

        Yonca Akyıldız, "Buraları güzel temizlendi. Mahallemiz çok güzel oldu." derken, Döndü Başkurt isimli mahalle sakini de şunları söyledi:

        "Köyümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ondan Allah razı olsun. Köyümüzü temizledi. Köyümüze temizlik getirdi. Taşlarımızı ve kanalizasyonumuzu döşedi. İçme suyumuzu yeniledi. Kanalizasyon sorunlarımızı çözdü. Çok teşekkür ediyoruz."

        (SC-Y)

        05.09.2016 13:54:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa