Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir serinletiyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde hizmet veren Sümer Yüzme Havuzu yaz aylarında kadın üyeler tarafından büyük ilgi gördü. Son 3 ayda 30 binin üzerinde üyeye hizmet verildi.

        Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde bulunan Sümer Yüzme Havuzu yenilenen modern yüzü ve profesyonel kadrosu ile yaz aylarında Kayseri ve çevre illerden gelen kadınlara hizmet veriyor. Kadınlar, Sümer Yüzme Havuzu'ndan haftanın 7 günü 09.00-16.00 saatleri arasında yararlanabiliyor.

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş sezon öncesi Sümer Yüzme Havuzu'nda bir takım yenileme ve geliştirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve halka en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Bayan üyelerin rahatlıkla ve güvenle havuzdan faydalanabildiğini ifade eden İşlertaş, "Haziran ayından bu yana 30 binin üzerinde üyeye hizmet vermiş bulunmaktayız. Bu sayı açıldığı günden bu yana Sümer Yüzme Havuzu için rekor teşkil etmektedir." dedi.

        (SK)

        05.09.2016 13:49:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa