Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir zabıtasından karanfilli kutlama

        - Zabıta Teşkilatı'nın 190. kurutuluş yıldönümü ve Zabıta Haftası Adana'da kutlanıyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli, Zabıta Teşkilatının 190'ıncı Kuruluş Yıldönümü ve Zabıta Haftası'nı esnaf ziyaretleri yapıp, vatandaşlara karanfiller armağan ederek kutladı.

        Adana Büyükşehir Belediyesi'nde görevli zabıtalar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin ile birlikte Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, anıta çelenk bırakırken, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Törene katılan zabıta personeli, İstiklal Marşı'nı gür bir sesle okudu. Atatürk Anıtı'ndaki törenin ardından zabıtalar, ellerinde kırmızı karanfillerle esnaf ziyaretleri yaptı. Zabıtalar, toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlara ve esnafa karanfiller hediye ederek, kutlama yaptı. Zabıta ekipleri, farklı noktalarında kurulan stantlarda gün boyu karanfil dağıtımını sürdürüp, zabıtanın görev ve sorumluluklarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

        'Zabıta özveriyle çalışıyor'

        Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, belediyelerin kurumsal kimliğini zabıtaların oluşturduğunu belirtip, özveriyle çalışan zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin en köklü birimi olduğunu vurguladı. Zabıtanın yetki ve sorumlulukları gereği halkın sağlığını, asayişini, huzurunu tesis ettiğini kaydeden Mehmet Şahin, "Sağlıklı bir kentte yaşamanın güvencesi olan zabıta personelimizin haftasını kutluyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün talimatları gereği, Adana'nın dört bir yanında halkın daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasını ve yaşamını sürdürmesi için özverili çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        (ELF-Y)

        05.09.2016 13:37:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa