Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldızlar Futbol Grubu sezon açılışını yaptı

        - Karalar: "Spor, sevgi, barış ve kardeşliktir"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yıldızlar Futbol Grubu sezon açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporun önemine vurgu yaparak ülkeyi tekrar eski huzurlu günlerine döndürecek olan şeylerden birinin de spor olduğunu söyledi.

        Başkan Zeydan Karalar, "Ben sizleri kutluyorum. Spor faaliyetleri insanları bir araya getiriyor. İnsanlar arasındaki diyaloğu daha sıkı hale getiriyor. Gerginleşen ülkenin barışa, kardeşliğe, huzura ve birlikteliğe ihtiyacı var. Bu spor turnuvaları sayesinde aslıda bunu da sağlamış oluyoruz. Daha çok bir araya gelerek daha çok birbirimizi severek. Burada birlikte yaşayan insanların bundan sonra husumet yaşaması çok zor olur. Umarım tüm Türkiye barış ve huzur ortamına tekrar döner. Görüyorsunuz her gün şehit var. Bu ülke eksik olan huzur… İnşallah ülkemize tekrar huzur gelir hepimiz tekrar mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

        Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, konuşmanın ardından hazırlık müsabakasının başlama vuruşunu yaparak Yıldızlar Futbol Grubu'nun sezon açılışını yaptı. Başkan Karalar, başlama vuruşunun ardından gerçekleşen hazırlık müsabakasını Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu ile birlikte izledi.

        (ELF-Y)

        05.09.2016 13:33:05 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa