Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da mezarlıklarda bayrama hazırlanıyor.

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması yürütülüyor.

        Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında şehir mezarlığı başta olmak üzere diğer 12 mahalle mezarlıklarından da çeşitli çalışmalar yapılacak. Çalışmalar kapsamında mezarlıklarda ot biçme, boyama, çöp toplama, yolların ve oturma banklarının onarımı, ağaç budama, sulama gibi düzenlemelerin yapılacağı açıklandı.

        Yapılan çalışmalar hakkında yazılı bir açıklama yapan Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri "Mezarlıklarımızda rutin çalışmalarımızın yanı sıra, bayram öncesi temizlik çalışmalarımıza başladık. Bayrama kısa bir süre kaldı. Bu sürede şehir mezarlığımız başta olmak üzere, diğer mahalle mezarlıklarımızda da temizlik ve onarım çalışmalarımızı tamamlayacağız. Yaptığımız bu çalışmalarımız ile arife günü ve bayram gününde ziyarete gelen vatandaşlarımız daha temiz ve rahat ortamlarda ibadetlerini yapabilecekler" ifadelerini kullandılar.

        (RY-ÖS-Y)

        05.09.2016 12:56:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa