Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Şahin, Kuluncak ilçesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ilçe ve mahalle gezileri kapsamında Kuluncak ilçesini ziyaret etti. Şahin burada mahalleleri de ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

        Beraberinde Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ve partililerle birlikte Kuluncak ilçesine bağı Kaynarca,Tillolar,Hacolar,Kızılmağara ve Kömüklü mahallerini ziyaret eden Milletvekili Şahin burada vatandaşlarla görüşerek sorun ve sıkıntıları dinledi.

        Milletvekili Şahin, bu bölgeleri yaşanılabilir bir konuma getirmek için milletvekilleri, belediye başkanları ve yerel yönetimler olarak seferber olduklarını ifade etti. Kuluncak'ta ziyaret edilen bölgelerde özellikle kışın zor şartlarında yolların kapalı olduğunu ve bu konuda bölge halkının ciddi sıkıntılarının olduğunu belirten Şahin, "Bu sorunu çözmek için buralar geçen yıl planlamaya alındı. Büyükşehir belediyesi tarafından şuanda alt yapı serme sıkıştırma işlemleri tamamladı. Eminim ki şu darbe girişimi olmasaydı eğer buraların asfalt serimi de tamamlanmıştı" dedi.

        15 Temmuz darbe girişimine de değinen Şahin, "Maalesef bu ülkede bazı hainler kendilerine cemaat dediler, hizmet dediler, buna benzer oluşumlarla ülkenin içinde bulunduğu bu huzur ortamını 15 Temmuz akşamı bir girişimle sarsmaya çalıştılar. Allah'a hamd olsun millet bu konuda darbecilere son darbeyi indirmek şartıyla gereken dersi vermiştir" ifadelerinde kullandı.

        Darbe gecesi milletin duruşunun takdir edilecek bir tavır olduğunu ifade eden Şahin, "O günkü milletin duruşundan ibret alan darbe heveslileri ve onları maşa olarak emperyalist güçlerin artık bu ülkede bir daha darbenin yapılmayacağını anladıklarını düşünüyorum. Bir daha huzuru bozacak, kardeşliğe, birliğe ve gelecek nesilleri ipotek altına alacak bu tür girişime tenezzül edemeyeceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

        Malatya'nın da darbe girişiminde İstanbul ve Ankara'dan sonra en önemli merkezlerden biri olduğunu dile getiren Şahin, Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerine ait iş makinelerinin 7 Ana jet üs komutanlığı ve diğer askeri tesislerin önünde konuşlandırıldığını anımsattı. İş makinelerinin desteği ile darbe girişiminin engellendiğini belirten Şahin, bu nedenle de belediye hizmetlerinde yaklaşık 40 günlük bir aksamaların yaşandığını söyledi.

        Bu boşluğun belediye ekiplerince kısa sürede doldurulacağına inandığını ifade eden Şahin, "Bütün bu ayak oyunlarına rağmen, bu ülkede bir çöküntünün beklentisinin de olan emperyalist güçler, bakıyorlar ki bütün saldırılara ve hilelere rağmen bu ülkede birlik ve beraberliğin bozulmadığını gördükçe azgınlaşıyorlar" dedi.

        Gezi olaylarının da aynı güçler tarafından çıkarıldığını kaydeden Şahin, "3-5 ağacı bahane ediyorlardı, işin aslına baktığımızda ağacı bahane ederek bu ülkede kaos ortamının oluşması için çaba sarf edenler umduklarına nail olamadılar. Akabinde 17-25 Aralık yargı darbesi ile bu ülkede bir takım sıkıntıları oluşturmaya çalıştılar yine durmadılar ve sonuç olarak geldiğimiz nokta 15 Temmuz gecesi. Maalesef bu ülkenin değerleri ile barışık olmayan bu ülkenin vergileri ile alınan uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla toplarla millete karşı milletin vekalet verdiği Türkiye Büyük Millet Meclisine havadan bombalarla saldırdılar. Sokaklara inen millete bu ülkenin vergileri ile alınan silahlarla ateş açtılar. İçimizdeki ihanet şebekesinin içinde yar alan bu alçaklara milletimiz gereken dersi vermiştir. Eminim ki asla ve asla bu ülkede bir daha millete rağmen darbe olmayacağını keşfetmişlerdir" diye konuştu.

        (CÖ-BRN-Y)

        05.09.2016 12:36:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa