Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerbirliği'nden Sekmen'e teşekkür

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - 2016-2017 futbol sezonu öncesinde ilk etap kampını Erzurum'da yapan Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, kentten son derece memnun ayrıldı.

        Gerek antrenman sahalarının gerekse de konaklama imkanlarının son derece iyi olduğu görüşünü savunan Kırmızı Siyahlı yöneticiler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e de kamp süresince takımlarına gösterdiği yoğun ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ettiler. Başkent ekibinin yöneticileri, Başkan Sekmen'e üzerinde adı ve soyadının yazıldığı 25 numaralı Gençlerbirliği formasını hediye ettiler. Formayı Başkan Sekmen'e Gençlerbirliği kulübü adına Avukat Ersin Beyazoğlu ile gazeteciler Orkun Çizmeli ve Sinan Özçaylak takdim etti.

        Gençlerbirliği Genel Sekreteri Sinan Gürsoy, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i kamp boyunca takımlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, "Sayın Başkan, hem kampımızı ziyaret etmiş, antrenmanlarımızı izlemiş ayrıca da takımımız için yemek tertip etmiştir. Kendisine bu yakın ilgi ve alakasından ötürü bizzat teşekkür etmek için kulüp başkanımız İlhan Cavcav ile birlikte 16 Temmuz günü randevu aldık. Ancak herkesin malumu 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi nedeniyle bu ziyaretimizi gerçekleştiremedik. Sonrasında da yoğun kamp programı ve liglerin başlaması nedeniyle Erzurum'a gidemeyince, teşekkür için Başkan Sekmen'e hazırladığımız formayı, Erzurum'daki dostlarımız aracılığıyla ulaştırmak istedik" dedi.

        (ERZ-Y)

        05.09.2016 12:30:42 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa