Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semerci'den zeytinciye açık teşekkür

        - Güvenilir zeytinyağı Edremit'te

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu Başkanı Mehmet Hakkı Semerci Edremitli Zeytin Üreticilerine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Bakanlığının zeytinyağına leke getirenler listesinde yer almadıkları için teşekkür etti.

        Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu Başkanı Mehmet H. Semerci "Türkiye Coğrafyasında, Kazdağları eteklerinde, zeytinin ve zeytinyağının anavatan ; diye adlandırılan bölgede üreticilik ve bu işin ticaretini yapan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Gıda Tarım Bakanlığının kontrolleri sonucu yaklaşık 5 yıldır devam eden ve sonuçları ilan edilerek zeytinyağımıza Leke Getirenler listesinde yer almayan şehrimiz zeytincilerinin dürüstlükleri takdire şayandır. Edremit'in en güvenilir zeytin üretici şehri olarak bu tutumları devam edecektir. Ve Tanrı'nın bizlere lütfu olan zeytinyağımızı Türkiye ve Dünya sofralarına sunmaya devam edeceğiz. Zeytincilerin bu konudaki hassasiyetleri ile şehrimizin yüz akı olmaya devam edeceklerdir."dedi.

        (EME-

        05.09.2016 12:11:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa