Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon karateciden Çetin'e teşekkür

        - Minik şampiyon madalyasını Çetin'e getirdi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adıyaman'da düzenlenen Nemrut Dağı Komegene Karate Şampiyonası'nda minikler kategorisinde Çukurova Belediyesi adına yarışan ve şampiyon olan Süleyman Muhammet Kabak, kendisine destek olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i Halk Günü'nde ziyaret etti.

        Şehit Servet Göktekin'in de yeğeni olan küçük şampiyon, turnuvada kazandığı madalyasını Halk Günü'nde Başkan Çetin'e getirdi. Küçük sporcuyu tebrik eden Başkan Çetin, "Süleyman oğlumuz bizi şampiyonluklara alıştırdı. Kendisinden gelecekte çok daha büyük başarılar bekliyoruz. Derece elde eden Süleyman oğlumuzla gurur duyuyoruz. İnşallah daha nice başarılara imza atarak, ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eder" dedi.

        "Sporun ve sporcunun yanındayız"

        Çukurova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Gençlerimiz sporla, spor ahlakı ile yetişerek başarılı işlere imza atsın istiyoruz. İmkanlarımız nispetinde desteklerimizi sporcularımız için sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Süleyman Muhammet Kabak, Gaziantep'te düzenlenen 3. Zeugma Karate Turnuvası'nda ve Tarsus Karate Ligi'nde 3. olmuş ve Başkan Çetin'i makamında ziyaret etmişti.

        (ELF-Y)

        05.09.2016 11:57:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa