Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kardeş teşkilata anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ali Osman Çatana

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Kadın Kolları Medya, Tanıtım Başkanlığı'ndan Ağrı kadın Kollarına anlamlı ziyaret. Düzce ve Ağrı'nın kardeş iki teşkilat olduğu AK Parti Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanı Sevgi Keziban Ay tarafından yapılan ziyarette, Doğu'da kadın olmanın ve özellikle HDP'ye 3 milletvekili vermiş bir şehirde AK Partili kadınların sahada çektikleri zorluklar değerlendirildi.

        Düzce AK Parti Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanı Sevgi Keziban Ay, Ağrı AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Düzce AK Parti Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanı Sevgi Keziban Ay'ı, Ağrı AK Parti Kadın Kolları medya Tanıtım Başkanı Sevgi Elem ve teşkilatı karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, HDP'den 3 milletvekili çıkartan Ağrı ilinde AK Partili kadınların saha çalışmalarında çektikleri sıkıntılar değerlendirildi. Ayrıca Ağrı'da Kadın Kolları Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalarda Sevgi Keziban Ay'a anlatıldı.

        Ziyaret sırasında açıklama yapan Ağrı Medya Tanıtım Başkanı Sevgi Elem; "Kardeş teşkilatımız olan Düzceli gönüldaşlarımız tarafından ziyaret edilmek bizleri onurlandırdı. Bu ziyaret için Düzce Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanı Sevgi Keziban Ay'a çok teşekkür ederiz. HDP'nin kalesi durumunda bulunan Ağrı'dan 1 Kasım seçimlerinde 1 milletvekilimizi Meclise göndermeyi başarmıştık. Gelecek seçimler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Medya ile ilişkiler ve tanıtım noktasında neler yapabiliriz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bizler için oldukça verimli geçti. Sevgi Keziban Ay'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

        Düzce AK Parti Kadın Kolları Medya ve Tanıtım Başkanı Sevgi Keziban Ay ise konuşması'nda; "Ağrı Türkiye'nin en doğu illerinden bir tanesi ancak kültür ve coğrafyası ile eşsiz bir şehir, Bu şehirde AK Partili gönüldaşlarımızla bir araya gelmekten mutlu olduk. Hepimiz Türkiye'nin geleceği için gecesini gündüzüne katan bir siyasi anlayışta, sevdamız Türkiye sloganı ile yola çıktık. Hedefimiz bir olunca yüreklerimiz aynı sevda ile atınca da yollarımız mesafelerden uzak olarak bir bedende atıyor. Güzel ev sahipliklerinden dolayı Ağrı Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi.

        Ziyaret Sevgi Keziban Ay'ın verdiği hediyelerle sona erdi.

        (AOÇ-AY)

        05.09.2016 11:44:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa