Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Genç'ten Orhan Okulu'ya destek

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Döşemealtı Belediyesi sporcusu Orhan Okulu'ya destek verdi.

        Antalya'nın Elmalı ilçesinde Recep Gürbüz Güreş Sahası'nda düzenlenen etkinliğe, 77'si başpehlivan yaklaşık bin 600 güreşçi katıldı. 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nde üst üste 4. kez altın kemere ulaşan Döşemealtı Belediyesi'nin sporcusu Orhan Okulu, çeyrek finalde Ali Gürbüz'ü eleyip, yarı finale çıktı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de CHP Antalya milletvekilleri Devrim Kök, Mustafa Akaydın ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte güreşleri izledi. Güreşler devam ederken Başkan Genç, küçük orta büyük boyda dereceye giren Gürkan Balcı'ya madalyasını taktı.

        Yarı finalde de İsmail Balaban'ı yenen Okulu finalde Şaban Yılmaz ile karşılaştı. Yaklaşık iki saat süren mücadelede Okulu, rakibini yenerek başpehlivanlığı kazandı. 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nde üçüncülüğü ise Serhat Balcı ile İsmail Balaban paylaştı.

        Okulu, bu güreşlerde dördüncü kez şampiyon olduğunu belirterek, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Birincilik kürsüsüne çıkan Okulu'ya altın kemerini Antalya Valisi Münir Karaloğlu taktı. Kürsüdeki hatıra fotoğrafı çekimine protokol üyelerinin yanısıra Orhan Okulu'nun babası Bekir Okulu ile dedesi Süleyman Hoyrazlı'da davet edildi. Okulu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve diğer protokol üyeleriyle birlikte halkı selamladı. Başkan Turgay Genç ve Okulu'ya, şehir turu sırasında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.09.2016 11:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa