Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Memiş'ten Türk Kızılay'ına kurban bağışı

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Türk Kızılay'ına kurban bağışında bulundu.

        Başkan Memiş, Türk Kızılay'ı Bayburt Şube Başkanı M. Fikret Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Yerlikaya'yı makamına kabul ederek, bu yılki kurban vekâletini Türk Kızılay'ına verdiğini söyledi.

        Yurtiçi kurban vekâleti olarak 740 lira bağışta bulunan ve karşılığında makbuzunu alan Başkan Memiş yaptığı açıklamada, "Bu yılki kurbanımızı inşallah Türk Kızılay'ı aracılığı ile keseceğiz. Yurtiçi kurban bağışı olarak vekâletimi sayın şube başkanımızın şahsında Kızılay Bayburt Şubesi'ne tevdi ediyorum. Bununla şunu ifade etmek istiyorum; Türk Kızılay'ına güveniyoruz, sayın cumhurbaşkanımıza bağlı bir kurumdur." diye konuştu.

        Yaptığı kurban bağışından dolayı Belediye Başkanı Memiş'e teşekkür eden Tük Kızılay'ı Bayburt Şubesi Başkanı M. Fikret Aksoy ise, "Bu yılki kurban vekâletini Kızılay'ımıza uygun gördüklerinden dolayı Türk Kızılay'ı Bayburt Şubesi yönetimi olarak huzurlarınızda şehrül eminimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (ERZ-AA-Y)

        05.09.2016 11:28:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa