Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayırköy Spor Marmaris'te kampa girdi

        - Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman

        - "Bu sene iddialı bir takım oluşturduk"

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bayırköy beldesinin futbol takımı olan Bayırköy Spor, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarına Marmaris'te başladı.

        Bilecik 2. Amatör Lig'i 2015-2016 futbol sezonunda şampiyon olarak tamamlayarak Bilecik 1. Amatör Lig'e yükselen Bayırköy Spor 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarına Muğla'nın Marmaris ilçesinde başladı. Kulübün Başkanı Okan Kızman ve Bayırköy Belediyesi'nin spordan sorumlu yöneticisi Yaşar Kayadelen nezaretinde Marmaris'te kampa giren Bayırköy Spor, 2016-2017 futbol sezonunda iddia olduğunu gösterdi. Yapılan kamp hakkında bilgi veren Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 2016-2017 futbol sezonu için iddia bir takım oluştuğunu belirtti. Yaman, Geçen sezon 1. Amatör Lig'e yükselen Bayırköy sporumuz 2016-2017 yılı sezon açılışını Marmaris te yapmaktadır. Sporcularımıza yöneticilerimize yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        05.09.2016 11:23:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa