Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatice Doktor Oltu'ya veda etti

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Oltu Devlet Hastanesinde 3,5 yıldır görev yapan Kadın doğum Uzmanı Hatice Aydın, Nevşehir Devlet Hastanesine tayini çıkması nedeniyle Oltu'dan ayrıldı.

        Oltu Devlet Hastanesinde görev yaptığı 3,5 yıl içerisinde toplamda 28.246 hasta muayene eden, 2.278 yatarak tedavi, 992 kişinin de doğumunu yaptıran Uzman Dr. Aydın'ın için hastane yönetimi tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

        Kamacı Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde hastane yönetimi ve personeli de hazır bulundu. Oltu ve bölgeye yönelik yapmış olduğu hizmetler anısına bir plaketinde verildiği yemekte duygu dolu anlar yaşandı.

        Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Soner Özcan, "Doktor Hatice Hanım hastanemizde görev yaptığı süre içerisinde gerek personelimiz gerekse hastalar tarafından çok sevildi. Hekimliğinin yanı sıra güzel ahlaki ve insani vasıflarıyla da önplana çıkan bir görev anlayışıyla bölge halkına hizmet etti. Hatice hanımın ayrılışı hastanemiz açısından büyük bir kayıp. Çok üzüldük. Yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Oltu'da 992 annenin mutluluğuna ortak olan Kadın Doğum Uzmanı Hatice Aydın, veda yemeğinde daha önce doğumunu gerçekleştirdiği iki çocukla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Duygulu anların yaşandığı yemekte Hatice Aydın veda konuşması yapmakta hayli zorlandı. Mesai arkadaşlarıyla tek tek sarılarak vedalaşan Aydın gözyaşlarına hâkim olamadı.

        Oltu Devlet Hastanesi Müdürü Murat Kartal ise "Hatice Hanım içimizden biri, ailemizden biri gibi olmuştu. Ayrılışı bizleri son derece hüzünlendirdi. Yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

        Dr. Hatice Aydın, yemek sonrası personel arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

        (DMA-AA-Y)

        05.09.2016 11:09:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa