Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayırsever işadamı iki engellinin yüzünü güldürdü

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim'de hayırsever işadamı Serkan İlhan Didim Engelliler Derneği üyesi iki engelli vatandaşı sevindirdi. İlhan tarafından bağışa iki adet Akülü sandalye engellilere teslim edildi.

        Didim'in tanınmış işadamlarından Serkan İlhan tarafından bağış olarak alınan iki adet akülü sandalye yüzde 87 fiziksel engelli İsmail Yarımkaya ve yüzde 82 fiziksel engelli Önder Kekeç' e teslim edildi. Teslim töreninde konuşan Serkan İlhan maddi imkanları olmayan birçok Engelli vatandaşın akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirterek bedensel engellilerin, engellerini ortadan kaldırılması adına yaptığı bağıştan mutluluk olduğunu söyledi. İlhan ilerleyen günlerde bir engelliyi daha mutlu edeceğini belirterek bağışların diğer işletmecilere de örnek olmasını temenni etti.

        Teslim töreninde konuşan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş Dernek olarak engelleri ortadan kaldırmak adına büyük katkıları olan hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade ederek, işbirliği içerisindeki tüm kurum ve kuruluşlar, İş adamlarına ve Hayırsever Didim halkına teşekkür etti.

        Anlamlı ve güzel işler yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Altıntaş işadamı Serkan İlhan'a teşekkür etti.

        (HÇ-MB-Y)

        05.09.2016 11:04:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa