Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor İl Müdürü Ataşbak, Yüksel Gençlikspor yöneticilerini kabul etti

        - Ataşbak: "Gençleri spora yönlendiren kulüp yöneticilerine teşekkür ederim"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceklerini söyledi.

        Ataşbak, Yüksel Gençlikspor Kulübü yöneticilerini makamında kabul ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardıkları ve spora yönlendirdikleri için teşekkür etti.

        Tesislerin yeni sezona hazır olduğunu anımsatan Ataşbak, "Amatör kulüplerimizin her zaman yanındayız. Yüksel Gençlikspor kulübünün bu sene başarılı olacağına inanıyorum. Merkez ve ilçelerde bulunan tesislerimizi yeni sezona hazırlıyoruz. Gençleri spora yönlendiren kulüp yöneticilerine teşekkür ederim" diye konuştu.

        Yüksel Gençlik Spor Kulübü 2. Başkanı Şenol Erol ile Antrenör Fikret Akbaş, Spor İl Müdürü Ataşbak'ı her zaman yanında gördüklerini, sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler.

        Akbaş, bu sezon ligi şampiyonlukla tamamlayacaklarına inandıklarını ve bunun için gerekli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

        Ziyaret sırasında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel de hazır bulundu.

        (ELF-Y)

        05.09.2016 11:01:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa