Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa HEM her alanda kurs açacak

        - Fatsa HEM Müdürü Barış Semih Yazıcı:

        - "2016-2017 eğitim-öğretim yılı için kurs kayıtlarımızı almaya başladık"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Halk Eğitim Merkezi(HEM) birçok alanda yeni dönemde kurs açmaya hazırlanıyor.

        Eğitici öğretmen ve yönetici kadrosuyla her alanda kurs açmayı hedeflediklerini belirten Fatsa HEM Müdürü Barış Semih Yazıcı, "Bu eğitim öğretim yılında çok sayıda kurs açıp vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz" dedi.

        "Her zaman her yerde herkes için eğitim" sloganıyla bu yıl çok sayıda kurs açmayı hedeflediklerini belirten Fatsa HEM Müdürü Barış Semih Yazıcı yaptığı açıklamada, "2016-2017 eğitim-öğretim yılı için kurs kayıtlarımızı almaya başladık. Çok sayıda talep var. Yabancı dil kurslarımız, kültür sanat kurslarımız, büro yönetimi ve sekreterlik kurslarımız, el sanatları kurslarımız, hasta ve yaşlı hizmetleri kursu, müzik ve gösteri kursları, kişisel gelişim kursları, güzellik hizmetleri kursları, yiyecek ve içecek kursları, çocuk gelişimi kursları, bilişim teknolojileri kursuları ve grafik tasarım kursları açacağız. Ayrıca spor branşlarında da kurslar açmayı hedefliyoruz. Çin hokeyi, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, okçuluk, güreş, atletizm, tekvando, masa tenisi, aerobik ve badminton alanında açacağız. Özellikle gençlerimiz bu açtığımız kurslardan yararlanacakladır. İyi bir eğitim yılı geçirmeyi hedefliyoruz. Kurslarımızın tamamı ücretsizdir. Herkesin gelip bu açtığımız kurslardan yararlanmasını istiyorum" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        05.09.2016 10:39:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa