Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli filede sıkı çalışıyor

        - Baş Antrenör Şensoy "Lige renk katacağız"

        - Boncheva antrenmanlara başladı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki Salihli Belediyespor, 15 Ekim'de başlayacak olan yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

        Yeşil-beyazlı ekip sezon hazırlıklarını ise Baş Antrenör Bora Şensoy ve yardımcı antrenörler Serdar Semerci ve Burak Simit yönetiminde salon ve kuvvet antrenmanları ile sürdürüyor. 15 Ekim'de başlayacak olan yeni sezona en iyi şekilde hazır olmayı hedeflediklerini ifade eden Baş Antrenör Şensoy "Sezona İstanbul ekiplerinden Arma Yaşam Gençlikspor'u konuk ederek başlayacağız. Amacımız ilk haftada saha ve taraftar avantajını iyi kullanarak, lige galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi. Genç Baş Antrenör Şensoy, ayrıca tüm kulüplere de sakatlıksız bir sezon diledi.

        "Lige renk katacağız"

        Sezon hazırlıklarını disiplinli bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Şensoy "Ligde kaliteli ekipler var. Bizde Salihli Belediyespor olarak, gücümüzü biliyoruz. Lig zorlu geçecek ancak bu zorlukları aşacak güçteyiz. Çünkü oluşturduğumuz kadromuzda değerli ve kaliteli sporcular var. Hedefimiz lige renk katarak, Salihli halkına da güzel maçlar izlettirmek istiyoruz" dedi.

        "Kadromuzda 5 Salihlili oyuncu var"

        Yapımı devam eden Atatürk Spor Salonu'nda oynayacakları maçlarda taraftarlara heyecan dolu dakikalar yaşatmak istediklerini belirten Şensoy "Yeşil-beyazlı ekip olarak sezon öncesi hazırlık maçları yapacağız. Çünkü hazırlık maçları lig öncesi eksikliklerimizi görmek için önemli bir fırsat olacak" dedi. Takımda genç oyuncuların yer aldığını belirten Şensoy "13 kişilik kadromuzda 3'ü Belediyespor alt yapısından olmak üzere toplam 5 Salihlili sporcu var. Amacımız önümüzdeki sezonlarda bu sayıyı her yıl arttırmaktır" dedi.

        Boncheva antrenmanlara başladı

        Öte yandan Salihli Belediyespor'un yabancı transferi olan Bulgaristan Milli Takım oyuncusu pasör Vesela Boncheva ise, takımla birlikte antrenmanlara çıkarak, çalışmalara başladı.

        (BA-AY-Y)

        05.09.2016 09:57:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa