Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'den Taksim Manifestossu'na onay kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - CHP Kula İlçe başkanlığı ve Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Taksim'de okuduğu manifestoya destek için imza kampanyası başlattı.

        Genel Merkez'den gelen talimat doğrultusunda başlatılan "Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı Taksim Manifestosu'nu onaylıyorum" standı CHP kula ilçe teşkilatının bulunduğu 100 Yıl iş merkezi önünde açıldı. CHP üyeleri tarafından başlatılan kampanya ile Taksim Manifestosu'nun halka duyurulması hedefleniyor. Kampanyaya CHP grup başkan vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Mazlum Nurlu ve CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga'da destek verdi. Manifestoya destek istediklerini vurgulayan CHP Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar, "Bugün burada Kemal Kılıçdaroğlu'nun Taksim Manifestosunu imza kampanyasına açıyoruz. Halkımızdan Taksim Manifestosunu onaylamasını isteyeceğiz. Daha sonra bunları Ankara'ya göndereceğiz. Manifestoda hep birlikte ve her zaman ne darbe, ne dikta yaşasın tam demokrasi; manifestonun özeti de budur" dedi.

        Milletvekilleri destek istedi

        CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu da imza kampanyasına destek istedi. Burada Konuşan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, "Kulanın Kurtuluş törenlerine katılmak için Kula ilçesinde bulunuyoruz. Bugün kadın kollarımızın Türkiye genelinde her yerde bütün iller ve ilçelerde eş zamanlı olarak başlattığı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sivil ve askeri darbelerin hepsine hayır birinci sınıf demokrasi, ne dikta ne darbe demokrasiden yanayız konulu manifestosuna bütün vatandaşlarımızın imza atarak destek vermesi üzerine başlatılan bir imza kampanyasını başlatma üzere Kulada açılan standımıza ziyaret ettik. Bütün Kulalılarımızın demokrasiden yana, laiklikten yana, çağdaş ve demokrat bir Türkiye'den yana yüzü aydınlığa dönük, batıya dönük bütün vatandaşlarımızı bu imza kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

        (HY-AY-Y)

        05.09.2016 09:50:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa