Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        94. Kurtuluş Yıldönümü etkinlikleri trap atışları ile başladı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - 18 Eylül Biga'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94.üncü yıl etkinlikleri kapsamında Biga Belediyesi Geleneksel Trap atışları yarışması yapıldı.

        Biga'nın Balıkkaya mevkiinde bulunan atış poligonundaki törende ilk atış Biga Belediye Başkanı İsmail Işık tarafından yapıldı. Biga Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübüne üye atıcıların katıldığı yarışmada dereceye giren atıcılara ödülleri verildi. Trap atışları sonunda Profesyonel dalda birinciliği Murat Kaplan, ikinciliği Mehmet Kızıl ve üçüncülüğü Hakan Yılmaz elde etti. Amatörlerde ise birinciliği Mehmet Gürel, ikinciliği Semih Eser üçüncülüğü Sinan Önsarı kazandı. Takım atışlarında ise birinciliği Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü ikinciliği ise Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü kazandılar.

        (GD)

        05.09.2016 09:10:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa