Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Katı Atık Tesisleri'nde asfaltlama çalışmaları yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri'nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

        Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığını yürüttüğü, Edirne Katı Atık Yönetim Birliği tarafından yapımı sürdürülen "Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri" inşaat çalışmalarının ardından, tesis içinde bağlantı yollarında asfaltlama çalışmalarının başladığını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "İlk etap mebran çalışmasının ardından tesiste çevre ve yol düzenleme çalışmalarına başladık. Tesis içerisinde yaklaşık 8 bin m2 olan bağlantı yollarına yine yaklaşık bin 800 ton asfalt dökeceğiz. Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri ekibimizin hızlı ve özverili çalışmaları ile hızla ilerliyor. Tesisin tamamlanması ile birlikte 60 yıldır çözüme kavuşturulmayan bir sorunu çözüme kavuşturmuş olacağız. Edirne Belediyesi olarak sadece merkezde değil, Havsa, Süloğlu, Lalapaşa İlçeleri ve bunlara bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da en büyük sorununa çözüm bulmuş olacağız. Bizler, Edirne'yi sadece kent merkezi olarak değil bir bütün olarak düşünüyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

        (KU-ÖK-Y)

        03.09.2016 15:50:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa