Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Valisi Dirim, sel bölgelerini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Valisi Nusret Dirim, sel afetine maruz kalan Amasra ve Kurucaşile ilçelerine bağlı köylerde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.

        Amasra ve Kurucaşile ilçelerine bağlı Çakraz, Avara, Kanatlı, Meydan, Karaman, Çayaltı, Kavaklı, Alapınar ve Tekkeönü köylerinde sel afeti sonrasında yapılan çalışmaları inceleyen Bartın Valisi Nusret Dirim, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Vali Dirim, doğal afetlerin bazen bu tür sonuçlar doğurduğunu, sel afetine maruz kalan köylerin mağduriyetinin giderilmesi için Devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini ve çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Devletin bütün kurumlarıyla olayın yaşandığı andan itibaren her zaman vatandaşların yanında olduğunu aktaran Vali Dirim, hasar tespit çalışmalarının yapılarak, vatandaşların zararlarının en kısa sürede karşılanacağını belirtti.

        İnceleme ve denetlemelerinde kendisine eşlik eden Kurucaşile Kaymakamı Selim Çomaklı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Dirim, çocuklarla da yakından ilgilendi.

        (AY-GY-Y)

        25.08.2016 16:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa