Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demokrasi Şehidinin Ailesi'ne Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı'nın Eldivan ilçesine bağlı Büyük Hacıbey Köyü Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Darbeci general Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan kabrini ziyaret etti.

        Kabir ziyaretinin ardından Halisdemir'in ailesi ile görüşen Hacıbey Köyü Kalkınma ve Dayanışma Derneği Üyeleri, kahramanlık destanı yazan Şehit Halisdemir'in babası ve abisi ile sohbet etti. Halisdemir'in ailesine taziyelerini ileten üyeler, şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir'e Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

        Son olarak Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in adına açılan hatıra ormanına fidan diken dernek üyeleri, demokrasi şehidi Halisdemir'in ismini yaşatmak üzere Çankırı'dan yaklaşık 400 kilometre yol yaparak Niğde'ye geldiklerini söylediler.

        Ziyaretin ardından Büyük Hacıbey Köyü Kalkınma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ve Yaran Ekibi, Halisdemir Ailesi'ne Çankırı tuzundan yapılan tuz lamba hediye etti.

        (MT-BÖ)

        25.08.2016 13:15:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa