Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kırıkkale Milletvekillerinden İlçe Gezisi

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin tatile girmesinin ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, il teşkilatı ile birlikte ilçe gezilerine başladı. İlçelerde, belediye başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri hem halkın ve belediyelerin taleplerini dinledi, hem de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        " 6 İlçeye Ziyaret "

        Meclisin tatile girmesinin ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte Kırıkkale mesaisine başladı. Cuma günleri gerçekleştirilen halk günlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen il başkanı ve milletvekilleri bu kez ilçelere gerçekleştirdikleri gezilerle hem belediyelerin hem de ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi. Sırasıyla Yahşihan, Bahşılı, Hacılar, Karakeçili, Çelebi ve Keskin ilçelerini ziyaret eden İl Başkanı ve Milletvekilleri, ilçelerde belediyeler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

        "Milletvekillerine Teşekkür"

        İl Başkanlığı tarafından hazırlanan proğram çerçevesinde Kırıkkale mesaisine ilçe gezilerinden başladıklarını ifade eden Ramazan Can "Meclisin tatilde olduğu süre boyunca şehrimizde bulunarak halkımızın taleplerini dinleyeceğiz. Bu bağlamda ilk olarak ilçelerden başladık. Belediyelerimizin taleplerini dinledik. Belediye Başkanlarımızla zaten her fırsatta bir araya geliyor ve sorunlarının çözümü noktasında azami gayret sarf ediyoruz" dedi.

        Genel kurul zamanlarında Ankara'da yoğun bir mesai harcayan tatil günlerinde de Kırıkkale'ye gelerek halkın ve teşkilatın taleplerine kulak veren Milletvekillerine teşekkür eden İl Başkanı Mürsel Akçay "Milletvekillerimiz şehrimizin yarınları için büyük bir gayretle çalışmaktadır. Şehrimizi güçlü yarınlara ancak birlik ve beraberlikle taşıyabiliriz. Milletvekillerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (BÖ)

        24.08.2016 17:56:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa