Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Tunç Kurucaşile ve köylerinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberdeki heyet sel afetinde hasar gören Kurucaşile ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Milletvekili Tunç 13 Ağustos'ta Bartın'ın sahil bölgesinde özellikle Amasra ve Kurucaşile köylerini etkileyen sel afetinin meydana geldiği günden bu yana, afete maruz kalan köylere yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Yılmaz Tunç'a, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal ve İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık eşlik etti. Sel afeti sonrasında Amasra Kalaycı köyü, Göçkündemirci ve çevre köyleri, Kanatlı, Meydan, Karaman köylerini ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletmiş hem de hasar ve zararın ortadan kaldırılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunmuştu.

        Tunç, geçen hafta Salı günü AK Parti grup toplantısında meydana gelen hasar ve zarar ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım ve ilgili bakanları bilgilendirmişti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından ve Başbakanlık AFAD Başkanlığından acil yardım ödeneklerinin çıkarılmasını sağlayan Milletvekili Tunç, TBMM'de de söz alarak Bartın'da meydana gelen sel nedeniyle hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve hükümetin Bartın'ın yanında olduğunu belirtti.

        Milletvekili Tunç, son olarak ta Kurucaşile ilçesinin Curunlu, Uğurlu, Tekkeönü, Çayaltı, Aydoğmuş. Alapınar, Danişment köyleri ve Kurucaşile ilçe merkezinde incelemelerde bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekili Tunç, "Meydana gelen hasarı gidermek için elimizden gelini yapıyoruz. Yıkılan köprüleri bozulan yolları, alt yapı ve içme suyu tesislerini süratle yenileyeceğiz ve hemşehrilerimizin mağduriyetini gidereceğiz" dedi.

        (AY-RFK-Y)

        23.08.2016 13:24:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa