Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Kutören Grup Yolu'na 4 milyon liralık yatırım

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya merkez ile birlikte ilçeler ve bağlı mahalle yollarında yatırımlarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'yi Emirgazi'ye bağlayan 40 kilometrelik Sazgeçit-Kutören Grup Yolu'nda 28 kilometrelik alanda asfalt sathi kaplama tamamladı, 12 kilometrenin ihalesi yapıldı. Yolun yatırım bedeli yaklaşık 4 milyon lira.

        Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya merkez ile birlikte ilçelerde ve bağlı mahalle yollarında standardı yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya il sınırları içindeki 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmalarının yoğun olarak sürdürüldüğünü söyledi. Şu anda Konya genelinde 165 mahalle yolunda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, bunlardan birinin de Ereğli Kutören Grup Yolu olduğunu dile getirdi. Ereğli'yi Emirgazi'ye bağlayan 40 kilometrelik Sazgeçit - Kutören Grup Yolu'nda 28 kilometrelik alanda asfalt sathi kaplamanın tamamlandığını belirten Başkan Akyürek, kalan 12 kilometrenin ihalesinin yapıldığını, genişletme ve altyapı çalışmalarına başlanacağını söyledi. Başkan Akyürek, yolun yatırım bedelinin yaklaşık 4 milyon lira olduğunu ifade etti.

        (ÖS-İP-Y)

        16.08.2016 14:12:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa