Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da 15 Temmuz isimleri

        - Ordu'nun Fatsa ilçe meydanının ismi 'Özgürlük Meydanı' oldu

        - Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi Gölköy'de bir caddeye verildi

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'da 15 Temmuz'la birlikte yaşanan sürecin ardından demokrasi ve şehitler anısına ilçe meydanları, sokak ve caddelere yeni isimler verildi.

        Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karara göre, Fatsa'nın Hükümet Konağı önündeki meydana '15 Temmuz Fatsa Özgürlük Meydanı' ismi verildi. Gölköy ve İkizce meydanlarına ise verilecek isimler ise Hukuk Komisyonu'nda ele alınacak.

        Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Mücadelesi'nde şehit olanların isimlerini de cadde ve sokaklara verilmesini kararlaştırdı. Buna göre Gölköy ilçesinde iki sokağa 'Şerife Boz Sokak' ve 'Şehit Ömer Halisdemir Caddesi' isimleri verilirken, Korgan ilçesinde Azaplıevyanı adlı sokağın ismi 'Şehit Emrah Sapa Sokağı' olarak değiştirildi.

        (MAK-SLH-Y)

        12.08.2016 11:20:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa