Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftlikköy'de 3x3 Heyecanı Yaşandı

        (Fotoğraflı)

        Erdinç Bulun

        YALOVA (İHA) - Türkiye Basketbol Federasyonu ve Çiftlikköy Belediyesi iş birliği ile tertiplenen 3x3 Türkiye Turu'nun Yalova etabı renkli görüntülere sahne oldu.

        Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın da ailesiyle birlikte izlediği ve açılış atışı yaptığı turnuva, ilçede bulunan Yasama Sitesi önünde hazırlanan alanda gerçekleşti. Turnuvanın Çiftlikköy etabına toplam 52 ekip katılırken, turnuvaya özel FIBA 3X3 hakemi görev aldı. Final maçlarıyla takımlar madalyalarına kavuştu. Büyük erkekler kategorisinde Yalova takımı olan F.U.C.E şampiyonluğu elde etti. Büyük erkeklerde Amok koşucusu ikinciliği, Ayyıldız ekibi üçüncülüğü elde etti. Genç erkekler kategorisinde ise Montana Çetesi ilk sırayı aldı. Biskolata Boys ise turnuvayı ikincilikle bitirdi. Bütün etaplarda büyük erkekler kategorisinde şampiyonluğu elde eden takımlar, 13-14 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da 3x3 Türkiye Turu finallerinde mücadele edecek.

        (EB-MŞ-Y)

        08.08.2016 15:12:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa