Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Demir Adağını Yerine Getirdi

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, darbe girişimi gecesi adadığı adakları keserek, Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara ikram etti.

        AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, "Darbe gecesi Devletimize, Milletimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükümetimize zarar gelmemesi için dua ettik. Darbe girişimi haberini alır almaz, abdestimizi alıp, silahımızı belimize takıp, ailemizle helalleşerek il binamıza gelip vatandaşlara meydanlara inme ve darbecilere karşı hep birlikte direnme çağrısında bulunduk. Tabi bu arada hiç bir şey net ve belli değilken darbe girişiminin gerçekleşmemesi halinde iki tane büyükbaş kurban keseceğim diyerek adak adadık. Rabbime şükürler olsun ki, bu savaşın kazanını Milletimiz ve iradesi olmuştur. Bu kara gece de Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı hükümetimizi, Devletimizi, bizleri aziz milletimiz koruyarak bu hainlerin başarılı olmasını engellemişlerdir. Biz bu millet için varız, adımızın başında milletvekili yazıyor. Bizi onlar seçti ve onlar korudular. Adağımızı hayır kurumlarına bağışlayacaktık ancak 22 gündür evini, işini, çoluğunu, çocuğunu bırakarak meydanlarda Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarımıza ikram etmeyi daha uygun bulduk. Çok şükür darbe girişimi geride kaldı, bunu yapmaya cüret eden vatan hainleri layığını bularak cezaevine girdi. Tabi bu süreç geride kalmadı daha terörist başı bu ülkeye gelerek hâkim karşısına çıkacak ve yüce Türk Kanunları önünde yargılanacak. Bu mübarek Cuma akşamı adağımızı yerine getirerek vatandaşlarımıza ikram ettik. Onlarda büyük teveccüh gösterdiler, onların her şeyin en iyisine layıklar. Demokrasi nöbetimizin 22.gününde davetimize icabet ederek Cumhuriyet meydanını hınca hınç doldurarak soframızı şereflendiren tüm hemşerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        Milletvikili Demir'in adağını keserek Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara pilav üstü kavurma ikram etmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar yemek dağıtılan 4 ayrı noktada uzun kuyruklar oluştururken, bizzat Demir ve İlçe Belediye Başkanlarının elinden aldıkları ikram için teşekkür ettiler.

        Bir vatandaş "Bize Cumhurbaşkanımız Meydanlara inin dedi, o evinize dönün demeden dönmeyiz. Rabbim milletimizin yanında oldu ve teröristlerin hain emelleri suya düştü. Kimse burada yemek için ikram için durmuyor. Ancak siyasilerimizin bu tür ikramları da bizleri sevindiriyor. Bizleri unutmadıklarını gösteriyor. Biz bu vatan için canımızı seve seve veririz, Çanakkale'de üzüm hoşafı ile bir gününü geçiren ataların torunlarıyız. Devletimizin imkânı yokmuş üzüm hoşafı içmişler ancak bugün devletimizin de milletimizin de işi rast gelsin durumu ve imkânı var. Bu imkânlardan yararlanmakta milleti mutlu ediyor. Sayın Vekilimiz Mehmet Demir nöbet tutan hemşerilerini unutmamış ve ikramda bulunmuş Allah ondan da razı olsun ve adağını kabul etsin." şeklinde konuştu.

        Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol vatandaşlara ikramları dağıtırken, hemen her vatandaşla özel ilgilenmeye çalıştılar.

        Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Sayın Milletvekilimiz bir adak adamışlar ve yerine getirmişler. Öncelikle Vekilimizin adağının Allah katında kabul olmasını diliyoruz. Ayrıca 22 gündür gece gündüz Cumhuriyet Meydanını dolduran, ilçelerimizde sokakları meydanları dolduran Demokrasi Nöbetleri tutan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

        (BÖ)

        06.08.2016 19:32:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa