Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan, Baklan ve Çivril nöbetine katıldı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan ilçeleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, darbe girişimine karşı 'demokrasi nöbeti' tutan Baklan ve Çivril ilçelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. İlk ziyaretini Baklan'a gerçekleştiren Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla birlikte demokrasi yürüyüşüne katıldı. Daha sonra Baklan halkına hitap eden Başkan Zolan, "Maalesef bu dönemde olmaz dediğimiz, hayal bile edemediğimiz bir darbe girişimi oldu. İhanetlerin en büyüğünü gördük. Vatana ve bayrağa karşı yapılan bir ihaneti yaşadık. Bu, ülkeme karşı yapılmış, ülkemi paramparça yapmak üzere kurgulanmış, Türkiye'yi işgale hazır hale getirecek bir girişimdir. Bu hainlerin milletle, ahlakla, dinle hiçbir alakası yoktur" dedi.

        Baklan'ın ardından Çivril halkıyla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, "Milletimiz demokrasiye, milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıktı. Bu vatanın kıymeti daha iyi anlaşıldı. 100 yıl önce ülkemde nasıl oyunlar oynandıysa bugün de aynı senaryo oynanmak istendi. Türkiye'nin bir Suriye, bir Irak olmasını arzu ettiler. Sonra o sözde kurtarıcılar gelecek ülkemi tamamen ortadan kaldıracak, bayrağımı yok edecekti. Maalesef bütünlüğümüzü kaybedecektik. Şunu hiçbir zaman unutmayalım: Bu FETÖ bir maşadır. Bu maşayı tutan eller vardır. İnşallah bir olacağız, birlikte olacağız, kol kola gireceğiz gün gelecek o maşayı tutan kolları ve vücutları paramparça edeceğiz" diye konuştu.

        15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, demokrasi şehitlerini dualarla anarak sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tuttu.

        (MT-Y)

        04.08.2016 16:27:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa